Πικ-νικ γνωριμίας 2023

Κάθε αρχή της σχολικής χρονιάς, ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου οργανώνει ένα πικνίκ καλωσορίσματος για να βρεθούμε με καινούργιους και παλιούς φίλους του προνηπίου, του νηπίου και της Α’ Δημοτικού και να γνωριστούμε όλοι καλύτερα. Φέτος σας προσκαλούμε στο πικνίκ υποδοχής την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, στις 11 το πρωί, στο  Πεδίον Άρεως (για το σημείο συνάντησής μας δείτε εδώ  https://maps.app.goo.gl/EzBuVdMtRmowSgmE7?g_st=im).  

Πώς να έρθω;

Η είσοδος του πάρκου βρίσκεται παραπλεύρως της Λεωφ. Αλεξάνδρας στην οδό Μαυροματαίων. Η πρόσβαση είναι εύκολη με αυτοκίνητο (λειτουργεί Polis Park στην είσοδο του πάρκου), εξυπηρετούν οι σταθμοί του ΗΣΑΠ Βικτώρια και ΗΣΑΠ / ΜΕΤΡΟ Ομόνοια, ενώ πολλά λεωφορεία και τρόλεϊ σταματούν έξω από το πάρκο (ενημερωθείτε από το http://www.oasa.gr/).

Τι να φέρω μαζί μου;

Την καλή σας διάθεση και εαν θέλετε, μπορείτε να προσφέρετε λιχουδιές, κατά προτίμηση σπιτικές, που θα μπορούμε να μοιραστούμε με τους άλλους. Ο Σύλλογος κερνάει καφέ και χυμούς! Μια κουβέρτα ή τραπεζομάντιλο του πικ νικ, θα σας φανεί χρήσιμη για να την απλώσετε και να καθίσετε άνετα στο πάρκο.

Θα παίξουμε ελεύθερα, θα τα πούμε και ελπίζουμε για άλλη μια φορά να περάσουμε όμορφα!

Σας περιμένουμε!

Τα μέλη ΔΣ του Συλλόγου Γονέων