ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 2023 & ΕΚΛΟΓΕΣ

Φίλες και φίλοί γονείς,

μέλη του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου μας,

Με πολλή χαρά σας προσκαλούμε να γίνετε μέλη (όσοι και όσες δεν είστε ήδη!) ή να ανανεώσετε την ιδιότητα του μέλους για τη σχολική χρονιά 2023-2024 στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Μέλη του Συλλόγου με δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες (Γενική Συνέλευση και Εκλογές) γίνονται όλοι οι γονείς με την πληρωμή της ετήσιας συνδρομής των 10 ευρώ/άτομο. Η συνδρομή αυτή είναι το μοναδικό έσοδο του Συλλόγου Γονέων για την πραγματοποίηση όλων των δράσεων που υλοποιούμε κάθε χρόνο. Είναι μια μικρή συνεισφορά που μπορεί να βοηθήσει πολύ και ουσιαστικά και σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμβολή σας εκ των προτέρων!

Μπορείτε να καταβάλετε την συνδρομή σας (€10 ο κάθε γονιός):

 • ηλεκτρονικά στον τραπεζικό λογαριασμού του Συλλόγου Γονέων με τα παρακάτω στοιχεία
Δικαιούχος ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΧΙΛΛ
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού 5050104362511
ΙΒΑΝ GR38 0172 0500 0050 5010 4362 511

 • Με μετρητά στην ταμία μας Θεοδώρα Αστερή, η οποία θα βρίσκεται στο σχολείο την ημέρα της γενικής συνέλευσης.

Στα πρακτικά τώρα…

Η ετήσια γενική συνέλευση έχει οριστεί για την Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023, στις 19:00 στο θέατρο του σχολείου μας. Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023.

Η ημερήσια διάταξη θα περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

 1. Εκλογή προεδρείου Γ.Σ.
 2. Απολογισμός δράσης 2022-2023
 3. Έκθεση ελεγκτικής Επιτροπής – Έγκριση απολογισμού – Απαλλαγή Δ.Σ.
 4. Προκήρυξη εκλογών για νέο Διοικητικό Συμβούλιο και εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τις εκλογές της 10ης Νοεμβρίου 2023
 5. Ενημέρωση για τη φετινή σχολική χρονιά
 6. Θέματα που σας απασχολούν (στείλτε μας τις προτάσεις σας στο [email protected] )

Οι φετινές εκλογές θα γίνουν την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ZEUS. Φέτος, θα εκλεγούν τρία (3) τακτικά μέλη για το Δ.Σ για 2ετή θητεία και τρία (3) μέλη για την ελεγκτική επιτροπή, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου μας.

Εάν σας ενδιαφέρει η ενασχόληση με τα κοινά και η βελτίωση της σχολικής εμπειρίας των παιδιών αλλά και των γονιών, η διοργάνωση γιορτών και πάρτι, εκδρομών και συζητήσεων και κυρίως η ανταλλαγή απόψεων με το σχολείο με σκοπό την εξεύρεση λύσεων, σας καλούμε να δηλώσετε την υποψηφιότητά σας! Όλοι έχετε πολλά να συνεισφέρετε ακόμα κι αν είστε καινούριοι στο σχολείο και σας θέλουμε στην ομάδα!

Η καλή διάθεση και λίγος χρόνος αρκούν για ένα όμορφο αποτέλεσμα!

Ωραία, με ενδιαφέρει 🙂 ! Τι πρέπει να κάνω;

 • Δικαίωμα ψήφου & υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλοι οι γονείς που είναι ταμειακά εντάξει.
 • Δήλωση υποψηφιοτήτων: Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται γραπτώς στο email του Συλλόγου, τουλάχιστον 8 ημέρες πριν την ημερομηνία των εκλογών (δηλαδή μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2023 το βράδυ). Όσοι και όσες θέλετε να θέσετε υποψηφιότητα πρέπει να μας στείλετε μια φωτογραφία και μια σύντομη παράγραφο για τον εαυτό σας και δυο λόγια για το γιατί ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, για να μπορούν όσοι ψηφίζουν να αποφασίσουν!
 • Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων: Αποστέλλεται στα μέλη e-mail με τη πλήρη λίστα των υποψηφίων 5 ημέρες πριν τις εκλογές.

Σας περιμένουμε όλους.