Επίσκεψη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγριάς Βόλου (25,26/5/2024)

Ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Μικροί μαθητές με τους γονείς τους, άλλοι με τα οχήματα τους και άλλοι με το πούλμαν, ξεκινήσαμε το Σάββατο 25/5/2024 για να επισκεφτούμε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγρίας Βόλου μετά από την εγκάρδια πρόσκληση της διευθύντριας  κας. Γεροστάθη και του συλλόγου γονέων του σχολείου.

Την Κυριακή 26/5/2024 μας περίμεναν στο προαύλιο του σχολείου με δώρα και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και για μεγάλους. Μας ξενάγησαν στο σχολείο τους και μας έμαθαν την τέχνη της υφαντικής με αργαλειό. Μας μοίρασαν τοπικές λιχουδιές και μας γέμισαν αγκαλιές και ευχαριστίες για τη βοήθεια που τους παρείχαμε με τα έσοδα του Πανηγυριού μας.

Μαζί τους μας περίμενε και η Μελίνα Καζούλη, απόφοιτη του σχολείου μας, πριν από αρκετά χρόνια, που πλέον κατοικεί στο Βόλο.  Η έκπληξη και η συγκίνηση μας δεν περιγράφεται!  Μοιράστηκε μαζί μας τις εμπειρίες της από τη φοίτηση της στο σχολείο και τις αναμνήσεις της από τη περίοδο που βρισκόταν με την οικογένεια της στην Αθήνα.

Όταν η επίσκεψη μας ολοκληρώθηκε, ο σκοπός του πανηγυριού μας είχε επιτευχθεί! Τα σχολεία μας δημιούργησαν μία σχέση αγάπης, αλληλεγγύης και συμπερίληψης. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας στο ερχόμενο Πανηγύρι του σχολειού μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς:

Την Διευθύντρια του σχολείου κα. Γεροστάθη,

Την κα. Μελίνα Καζούλη,

Τον Σύλλογο Γονέων του 1ου δημοτικού σχολείου Αγριάς Βόλου,

Την Διοίκηση της Σχολής Χίλλ και

Όλους εσάς που συμμετείχατε σε αυτή την εκδρομή!