ΕΚΛΟΓΕΣ 2022- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αγαπητοί γονείς,

οι εκλογές έγιναν!

Η ψηφοφορία, που χρειάστηκε να επαναληφθεί λόγω ενός απρόβλεπτου τεχνικού προβλήματος,  διεξήχθη μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ZEUS, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, από τις 10.00 έως τις 19.00.

Η εφορευτική επιτροπή, αποτελούμενη από τα μέλη μας Αθηνά Κατσαβού (Ε2), Αλεξία Κατσίγερα (Ε2) και Βικέν Μπαλταγιάν (Α2) ανακοίνωσε τα αποτελέσματα που έχουν ως εξής:

Επί συνόλου 156 εγγεγραμμένων ψήφισαν 95. Έλαβαν:

Αστερή Θεοδώρα (Α1, Δ2) 45
Γαλάνη Ελένη (Β1, Β2) 39
Γιαμαρέλου Μαρία (Β1) 39
Κουτσούπη Άννα (Ν2) 22
Μαρινάκη Ειρήνη (Β2) 48
Σκουλά – Φουσιάνη Ξένια (Ν2) 23

Οι τέσσερεις πρώτες σε ψήφους (Μαρινάκη Ειρήνη, Αστερή Θεοδώρα, Γαλάνη Ελένη και Γιαμαρέλου Μαρία) εκλέγονται τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με 2ετή θητεία. συμπληρώνοντας τις Έφη Μαράντου, Διαμαντούλα Βλαντώνη και Άννα Μανούδη που συνεχίζουν για ακόμα ένα έτος. Ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Οι Σκουλά-Φουσιάνη Ξένια και Κουτσούπη  Άννα εκλέγονται αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. Συγχαρητήρια σε όλες για τη συμμετοχή τους και την διάθεσή τους για μεγαλύτερη προσφορά στα κοινά.

Επίσης εκλέγονται για θητεία ενός έτους τρία (3) τακτικά μέλη για την ελεγκτική επιτροπή. Επί 85 ψηφισάντων , έλαβαν:

Μοσχόβης Σαράντης (Β1, Β2) 45
Σπηλιοπούλου Ιουλία (Α1) 48
Στεφανής Κωνσταντίνος (Β2) 31

Μη υπάρχοντος άλλου συνυποψηφίου, εκλέγονται όλοι!

Ευχαριστούμε και πάλι τα μέλη μας Αθηνά Κατσαβού (Ε2), Αλεξία Κατσίγερα (Ε2) και Βικέν Μπαλταγιάν (Α2) που απαρτίζουν την εφορευτική επιτροπή.

Η αναλυτική αναφορά της ψηφιακής πλατφόρμας ZEUS έχει αποσταλεί και αναρτηθεί στο αρχείο αποτελεσμάτων.