ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΧΙΛΛ
Φίλες και φίλοί γονείς,

μέλη του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου μας,

Σας ενημερώνουμε ότι οι φετινές εκλογές θα γίνουν την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ZEUS από τις 09:00 έως τις 19:00. Φέτος, θα εκλεγούν τρία (3) τακτικά μέλη για το Δ.Σ για 2ετή θητεία και (3) τρία αναπληρωματικά μέλη. Παρακάτω (και συνημμένη) θα βρείτε τη λίστα των υποψηφίων. Ευχόμαστε σε όλους και όλες καλή επιτυχία!

Σας θυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες (Γενική Συνέλευση και Εκλογές) έχουν μόνο οι γονείς που έχουν πληρώσει την ετήσια συνδρομή των 10 ευρώ/άτομο. Σε περίπτωση που θέλετε να ψηφίσετε μπορείτε να καταβάλετε την συνδρομή σας μέχρι την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023. Μετά από την ημερομηνία αυτή δεν θα είναι δυνατή η συμμέτοχή σας στις εκλογές, καθώς καθώς θα έχει ήδη αποσταλεί η λίστα των ψηφοφόρων στους διαχειριστές του πληροφοριακού συστήματος «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ».

Μπορείτε να καταβάλετε τη συνδρομή σας:

  • ηλεκτρονικά στον τραπεζικό λογαριασμού του Συλλόγου Γονέων με τα παρακάτω στοιχεία
Δικαιούχος ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΧΙΛΛ
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού 5050104362511
ΙΒΑΝ GR38 0172 0500 0050 5010 4362 511

 

  • με μετρητά σε κλειστό φάκελο που θα παραδώσετε στη γραμματεία του σχολείου μας, με ένδειξη «Για τον Σύλλογο Γονέων» (σε αυτή την περίπτωση έως την Τρίτη 7 Νοεμβρίου).

Τα μέλη του συλλόγου θα λάβετε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση τον σύνδεσμο για την ηλεκτρονική ψηφοφορία την προηγούμενη ημέρα.

ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Την καταμέτρηση και ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αναλαμβάνει η εκλεγμένη εφορευτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τα μέλη μας:

  1. ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ Απόστολος
  2. ΠΟΝΤΑΣ Απόστολος
  3. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Γιάννης

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Για την ελεγκτική επιτροπή εκλέγονται σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου μας τρία (3) μέλη. Επειδή φέτος, οι υποψηφιότητες είναι μόνο τρεις για την ελεγκτική επιτροπή δεν συντρέχει λόγος πραγματοποίησης εκλογών. Συνεπώς, τα μέλη της νέας ελεγκτικής επιτροπής για τη σχολική χρονιά 2023-204 θα είναι οι παρακάτω γονείς – μέλη του συλλόγου, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ:

  1. ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ Ευαγγελία
  2. ΜΟΣΧΟΒΗΣ Σαράντης
  3. ΣΤΕΦΑΝΗΣ Κωνσταντίνος

ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΧΙΛΛ

1. ΚΟΥΤΣΟΥΠΗ Αννα

2. ΜΑΡΑΝΤΟΥ Εφη – Μαρία

3. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Πάρις

4. ΣΚΟΥΛΑ Ξένια